Ресторан
(097) 930 17 52
(073) 930 17 52 Vib.Tel.Wa
(073) 930 17 51 (рецепція)
Найменування | гр. | грн. |
Свинина | ||
Свинна вирізка в беконі / (вирізка, бекон, тимян, розмарин, ягідний соус) / |
220 | |
Стейк з ошийка / (свинний ошийок, спеції) / | за 100 гр. | |
«П’яний Вепр» / (свинна шия, помідор, перець болгарський, (цибуля, пиво, вершки) / | 150/150 | |
«Говерла» / (філе під сирним суфле з овочами) | 250 | |
Лоці / (ошийок в пряних травах на грилі, цибуля фрі, бородинський хліб, соус) / | 215/125/50 | |
Ребра «барбекю» / (ребра, печена картопля, бігус, соус) / | 200/200 | |
Свинний стейк на кісточці фарширований грибами | за 100 |